Allround Signmaker / Car wrapper – Beletteraar


Als Allround Signmaker / Car wrapper – Beletteraar ben je dagelijks actief met het vervaardigen van kwalitatief hoogstaande reclame-uitingen. Van een eenvoudige huisstijl en belettering tot een volledige carwrap. Doordat je al een aantal jaar meeloopt in het vak kunnen we alle soorten montageprojecten aan jou overlaten. Tevens kan je diverse plakwerkzaamheden, zowel intern als op locatie, perfect zelfstandig en in teamverband uitvoeren. Door jouw ervaring zorg je voor een vlekkeloos orderverloop én weet je tegelijkertijd de kwaliteit naar een nog hoger niveau te tillen.

Functieomschrijving:

Het aanbrengen van beletteringen en full-colour printwerk op de meest uiteenlopende ondergronden, van voertuigen tot borden etc. Ervaring in het inpakken van auto’s (carwrapping) is een prÈ. Tijdens dit proces draag je zorg voor de kwaliteit en uitvoering van de opdracht.

Functie-eisen:

  • werkervaring in de signbranche
  • verantwoordelijkheidsgevoel, flexibel, stressbestendig en geen 9-tot-5 mentaliteit
  • in bezit van rijbewijs B
  • zelfstandig en in teamverband kunnen werken Wij bieden je een leuke, zelfstandige baan in een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden, volop afwisseling en een informele werksfeer.

Wij bieden je een leuke, zelfstandige baan in een dynamisch bedrijf met goede arbeidsvoorwaarden, volop afwisseling en een informele werksfeer.

———————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————————

Krijg je bij het lezen van bovenstaande zin om bij ons aan de slag te gaan?
Mail dan jouw sollicitatiebrief voorzien van je CV naar info@tomassenreclame.nl